Releasedatum
Cast
Regisseur
Speelduur
Genre
Jaar
  • 0
Land

Er kunnen geen persberichten voor deze film worden gevonden.

Sterrencast Fashion Chicks verder uitgebreid met o.a. Patrick Martens en Jason de Ridder

Acteur Patrick Martens, Gouden Kalf winnares Renee Fokker, cabaretier Roue Verveer en hunk Jason de Ridder zijn toegevoegd aan de cast van de bioscoopfilm Fashion Chicks. Voor Jason de Ridder is dit zijn eerste grote filmrol. Eerder werd bekend gemaakt dat Liza Sips, Victoria Koblenko, Pip Pellens, Robin Martens, Melody Raymann, Harry Glotzbach en Lone van Roosendaal te zien zijn in de film over fashion, muziek, bloggen en de invloed van social media. De regie van de film is in handen van Jonathan Elbers. 

Als Esmee (Liza Sips) stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashiondirector en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven in. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…

Fashion Chicks is een productie van AM Pictures in samenwerking met Sparkel Pictures en Just Productions. Eerder werkten zij samen aan de succesvolle productie Heksen Bestaan Niet. Just Film Distribution brengt de film op 2 december uit in de bioscoop. De opnames van Fashion Chicks zijn deze week van start gegaan.