Releasedatum
Cast
Regisseur
Speelduur
Genre
Jaar
  • 0
Land

Hallo Bungalow

Persberichten

Persinfo

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Pers, Promotie en Publiciteit: Triple P Entertainment
Nijverheidswerf 34a, 1402BW Bussum
T + 31 (0)35 6982106
info@triplepentertainment.nl

Martijn Fischer en Stefan de Walle toegevoegd aan cast van komedie Hallo Bungalow

Acteurs Martijn Fischer (Hij gelooft in mij) en Stefan de Walle (De Marathon) spelen belangrijke bijrollen in de hilarische komedie Hallo Bungalow van regisseur Anne de Clercq (Jack bestelt een broertje). Fischer is te zien in de rol van Fridus, de echtgenoot van Trijntje (Eva van der Gucht). De Walle is te zien als Tiebe, de criminele manager van het bijna failliete bungalowpark De Lusthove. Naast Martijn Fischer en Stefan de Walle heeft ook René Groothof (De Vliegende Hollander) een bijrol als de goedmoedige parkconciërge. Eerder werd al bekend dat de vrouwelijke hoofdrollen worden vertolkt door Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen), Eva Van der Gucht (Dik Trom) en Anne-Marie Jung (Het Klokhuis). De opnamen van Hallo Bungalow zijn afgelopen week gestart in Euverem in Zuid-Limburg. De film draait vanaf 3 december 2015 in de bioscoop.

Het verhaal

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een ander leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander: hij schakelt een team low-budget huurmoordenaars in om zijn anonieme chanteerders te vinden. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Productie

Hallo Bungalow wordt geproduceerd naar een idee van Anne de Clercq (Jack Bestelt een broertje, Floor Faber, S1ngle), die tevens de regie op zich neemt. Het scenario van Hallo Bungalow is geschreven door Elle van Rijn en Anne de Clercq. Hallo Bungalow wordt geproduceerd door 2CFILM (Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en Bobby Boermans) in coproductie met Just Productions (Eric de Groot en Frank Groenveld). 2CFILM en Just Productions werkten eerder samen bij Hartenstraat en Jack bestelt een broertje en produceren dit jaar gezamenlijk ook de keiharde komedie Fissa (release 4 februari 2016). Just Film Distribution verzorgt de filmdistributie van Hallo Bungalow in Nederland.