Releasedatum
Cast
Regisseur
Speelduur
Genre
Jaar
  • 0
Land

Er kunnen geen persberichten voor deze film worden gevonden.

Liza Sips en Victoria Koblenko in bioscoopfilm Fashion Chicks

Het speelfilmdebuut van regisseur Jonathan Elbers, Fashion Chicks, draait vanaf 2 december in de bioscoop. De film gaat over fashion, muziek, bloggen en de invloed van social media. Producent Adel Adelson heeft zich tijdens het realiseren van de film laten inspireren door dé social influencers van dit moment; bloggers en vloggers als Enzo Knol, Mascha (Beautygloss) en Teske. Modeliefhebbers Liza Sips en Victoria Koblenko spelen de twee hoofdrollen. 

Als Esmee (Liza Sips) stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashiondirector en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven in. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…..

Fashion Chicks is een productie van AM Pictures in samenwerking met Sparkel Pictures en Just Productions. Eerder werkten zij samen aan de succesvolle productie Heksen Bestaan Niet. Just Film Distribution brengt de film in december uit in de bioscoop. De opnames van Fashion Chicks starten komende zondag.