Releasedatum
Cast
Regisseur
Speelduur
Genre
Jaar
  • 0
Land

Er kunnen geen persberichten voor deze film worden gevonden.

GTST-sterren Pip Pellens en Robin Martens in Fashion Chicks

Goede Tijden, Slechte Tijden actrices Pip Pellens en Robin Martens zijn in december te zien in de bioscoopfilm Fashion Chicks. Eerder werd al bekend gemaakt dat Liza Sips en Victoria Koblenko de hoofdrollen spelen. Ook Melody Raymann, de dochter van cabaretier Jörgen Raymann, is aan de cast toegevoegd. Pellens, Martens en Raymann zijn te zien als ‘mean girls’, die op de middelbare school het leven van Sips’ personage zuur maken. 

Als Esmee (Liza Sips) stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashiondirector en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven in. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…

Fashion Chicks is een productie van AM Pictures in samenwerking met Sparkel Pictures en Just Productions. Eerder werkten zij samen aan de succesvolle productie Heksen Bestaan Niet. Just Film Distribution brengt de film op 2 december uit in de bioscoop. De opnames van Fashion Chicks zijn deze week van start gegaan.