Releasedatum
Cast
Regisseur
Speelduur
Genre
Jaar
  • 0
Land

Er kunnen geen persberichten voor deze film worden gevonden.

B-Brave toegevoegd aan sterrencast Fashion Chicks

De populaire boyband B-Brave, bekend van The X-Factor, is toegevoegd aan de sterrencast van de bioscoopfilm Fashion Chicks. Kaj van B-Brave speelt de rol van mooi-boy Vincent. Hij heeft een knipperlichtrelatie met Tiffany (Pip Pellens) en wil dolgraag doorbreken met zijn dansgroep, die gevormd wordt door zijn collega’s van B-Brave. Hij heeft totaal geen interesse in de verlegen Esmee (Liza Sips), maar kan zijn ogen niet afhouden van haar populaire alter-ego Lizzy. 

Eerder werd bekend gemaakt dat Liza Sips, Victoria Koblenko, Pip Pellens, Robin Martens, Melody Raymann, Jason de Ridder, Harry Glotzbach, Lone van Roosendaal, Patrick Martens, Roue Verveer en Renee Fokker zijn te zien in de film over fashion, muziek, bloggen en de invloed van social media.

Als Esmee (Liza Sips) stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashiondirector en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven in. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…

Fashion Chicks is een productie van AM Pictures in samenwerking met Sparkel Pictures en Just Productions. Eerder werkten zij samen aan de succesvolle productie Heksen Bestaan Niet. Just Film Distribution brengt de film op 2 december uit in de bioscoop.