The Legend of Longwood

Mickey Miller (Lucy Morton) is een 12-jarig Amerikaans meisje met een grote liefde voor paarden. Niet geheel verrassend, heeft Mickey weinig enthousiasme voor het plan van haar moeder (Thekla Reuten), om samen met haar broertje een nieuw leven te beginnen in een vervallen molen in het Ierse dorp Longwood. Mickey’s aanwezigheid in Longwood valt samen met de terugkeer van de mysterieuze Zwarte Ridder. Steeds wanneer de Zwarte Ridder terugkeert in het dorp, betekent dit niets goed voor de dorpelingen. Mickey hoort en ziet dingen die anderen niet kunnen zien. Er vormt een bijzondere band met het paard Silver, het meeste ontembare paard in de stallen van een nabijgelegen kasteel van Lady Thyrza (Miriam Margolyes). Mickey realiseert zich dat zij verbonden is met het verhaal van de Zwarte Ridder en dat zij is voorbestemd om een 300 jaar oude vloek te verbreken en de vrede in Longwood terug te brengen…

Releasedatum
  • 11/06/2015
Cast
  • Lucy Morton
  • Thekla Reuten
  • Miriam Margolyes
Regisseur
  • Lisa Mulcahy
Speelduur
  • 95 minuten
Genre
  • Avontuur
  • Kids
Jaar
  • 2015
Land
  • Verenigd Koninkrijk

Legend of Longwood

Persberichten

Persinfo

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Pers, Promotie en Publiciteit: Triple P Entertainment
Nijverheidswerf 34a, 1402BW Bussum
T + 31 (0)35 6982106
info@triplepentertainment.nl

Avonturenfilm The Legend of Longwood 11 juni in de bioscoop

Thekla Reuten en debutant Lucy Morton schitteren deze zomer in de nieuwe avonturenfilm The Legend of Longwood. Vreemde gebeurtenissen, ondoorgrondelijke raadsels, een bijzonder amulet én een mysterieuze Zwarte Ridder zijn de ingrediënten van deze spannende jeugdfilm. De film is geregisseerd door de Ierse Lisa Mulcahy. 

Mickey Miller (Lucy Morton) is een 12-jarig Amerikaans meisje met een grote liefde voor paarden. Niet geheel verrassend, heeft Mickey weinig enthousiasme voor het plan van haar moeder (Thekla Reuten), om samen met haar broertje een nieuw leven te beginnen in een vervallen molen in het Ierse dorp Longwood. Mickey realiseert zich dat zij verbonden is met het verhaal van de Zwarte Ridder, die teruggekeerd is naar het dorp, en dat zij is voorbestemd om een 300 jaar oude vloek te verbreken en de vrede in Longwood terug te brengen.

The Legend of Longwood is een Engelstalige avonturenfilm geproduceerd door Nederlandse producent Holland Harbour (Buitenkampers) in coproductie met het Ierse productiebedrijf Grand Pictures en Duitse producent Longwood Pictures. De film heeft de 2e prijs ontvangen voor Beste Film op het Children’s Gioffoni Film Festival. Tijdens het Irish Film Festival London 2015 werd de film uitgeroepen tot ‘Screener of the Year’.

The Legend of Longwood is vanaf 11 juni te zien in de bioscoop.